سه شنبه 29 بهمن 1398 - 24 جمادى الثانية 1441 - 18 فوریه 2020
اوقات شرعی 
آمار سايت
امروز : 46
ديروز : 106
ماه : 2945
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت

پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.

 

این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و موز :

خامه سنگین 2 فنجان 
 شکلات کمی شیرین خرد شدهمقداری 
 شکر قنادی ( پودر قند )2 قاشق غذاخوری 
ویفر شکلاتی 26 عدد 
* موز3 عدد

 

* موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، به علاوه نصف موز که به صورت دایره ای برش خورده است.

 

طرز تهیه پودینگ شکلات و موز :

در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.

خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید 5 دقیقه بماند.

پودر قند را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.

 

13 عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.

نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.

سپس روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.

 

روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت ( یا تا یک روز ) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.

آن را با حلقه های موز تزئین کرده و سرو کنید.

نوشته شده در   چهارشنبه 25 مرداد 1396  ساعت  11   توسط   مدیر سایت تبلیغات اسلامی بانوان
چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :
نام :
نام خانوادگی :
  ایمیل :
 
لطفا کد نمایش داده شده در تصویر را وارد نمایید
نظر خود را درباره این مطلب بیان بفرمائید