شنبه 2 شهريور 1398 - 23 ذو الحجة 1440 - 24 اوت 2019
اوقات شرعی 
آمار سايت
امروز : 78
ديروز : 86
ماه : 218
 آرشیوچی بپزم

کلمه کلیدی
:
 از
 تا 


طرز تهیه پیتزای انجیر و قارچ(169)
شیرینی انجیر می‌تواند طعم و عطر قارچ را بهبود ببخشد. برای اینکه در دستور غذایی از غلات سبوس دار نیز استفاده شود، در این غذا از خمیر پیتزای سبوس دار استفاده شده است که می‌توان آن را در مغازه‌های مختلف پیدا کرد.
سه شنبه 21 شهريور 1396
بیسکویت گردوئی(175)
بیسکویت یکی شیرینی هایی است که کودکان بسیار به آن علاقه دارند بیسکویتی که امروز برای شما آماده کرده‌ایم بسیار سالم می‌باشد و طعمی بی‌نظیر دارد.
دوشنبه 6 شهريور 1396
خورش غوره بادمجان(173)
خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی استان همدانه. فصل تابستان و دسترسی به غوره تازه، فرصت خوبی برای پختن و لذت بردن از این خورش خوشمزه ست. می تونید اون رو با گوشت چرخ‌کرده هم درست کنید‌.
شنبه 4 شهريور 1396
پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج(180)
پاستایی به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد.
چهارشنبه 1 شهريور 1396
باسلوق میوه‌ای(185)
رنگ‌های مختلف ژله را برای تنوع رنگی بیشتر در باسلوق‌ها انتخاب کنید
دوشنبه 30 مرداد 1396
کوفته تبریزی(145)
یکی از غذاهای معروف و اصیل ایرانی کوفته تبریزی است. کوفته تبریزی غذایی از خطه آذربایجان و منتسب به شهر تبریز است.
پنجشنبه 26 مرداد 1396
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت(126)
پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.
چهارشنبه 25 مرداد 1396
شیرینی کویری(129)
شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.
دوشنبه 23 مرداد 1396
سالاد لبو با سس(157)
شاید هرگز انتظار چنین مزه‌ای را از لبو نداشته‌اید اما این بشقاب به شما طعم تازه‌ای را اهدا خواهد کرد. تکه‌های شیرین لبو که با ترشی سرکه و تندی چیلی و تازگی آب پرتقال مخلوط می‌شوند، مزه فوق‌العاده‌ای را با دهان شما آشنا خواهند کرد. یادتان باشد هر لقمه‌ای که از سالاد می‌گیرید، همه مواد را با هم انتخاب کنید که ترکیب طعم‌ها برایتان فوق‌العاده جذاب شود.
چهارشنبه 26 آبان 1395
کوفته تبریزی(181)
یکی از غذاهای معروف و اصیل ایرانی کوفته تبریزی است. کوفته تبریزی غذایی از خطه آذربایجان و منتسب به شهر تبریز است. کوفته تبریزی بسیار لذیذ و در میان ایرانیان بسیار پرطرفدار است. برخلاف آنچه ممکن است بنظر بیاید، اگر به چند نکته کلیدی توجه داشته باشید تهیه این کوفته ساده و راحت خواهد بود. سبزی کوفته تبریزی شامل: مرزه، ترخون، گشنیز،‌ جعفری، نعناع و شوید می باشد. مواد میانی این کوفته می تواند شامل تخم مرغ پخته، آلو بخارا، زرشک، گردو و پیاز سرخ شده باشد و یکی از دلایل خوشمزه بودن این غذا حضور همین مواد میانی است. در ادامه با طرز تهیه کوفته تبریزی آشنا خواهید شد.
چهارشنبه 5 آبان 1395
12